Kinderen
 • Maat
 • Merk
 • Prijs
 • Kleur
 • Print
 • Collectie
 • Materiaal
  41 artikelen
  |Sorteren op:

  Het ontwikkelen van een eigen, creatieve stijl staat hoog in het vaandel bij het authentieke merk Boss Orange. Boss Orange accessoires zijn speciaal gericht op de moderne man en vrouw, Boss Orange heeft een uitgebreid aanbod in de accessoires collectie. Gun jezelf net dat beetje extra met de Boss Orange accessoires, waarmee je op veel manieren je outfit helemaal uniek kunt maken.


  "Fashion Statement"

  Boss Orange is een kindje van het merk van Hugo Boss, welke in 124 verschillende landen inmiddels al meer dan 6000 verkooppunten heeft gevestigd. De verfijnde kleding en accessoires van Hugo Boss worden gefabriceerd in meerdere landen waaronder Italië en de Verenigde Staten. Het is in bijna 90 jaar tijd uitgegroeid tot een waar icoon onder de modemerken. Boss Orange accessoires zijn er speciaal op gericht om een urban lifestyle neer te zetten. De extravagante Boss Orange accessoires geven een onbezorgd gevoel aan een ieder die ze draagt. Of dit nou een sjaaltje is, of een stropdas, de Boss Orange accessoires zijn bedoeld voor de hippe, eigentijdse mensen die een fashion statement willen maken. Helemaal gericht op de individu die zijn of haar eigen, unieke en moderne stijl wil creëren.

  Op zoek naar een mooi paar schoenen, zonnebril of horloge? Dit kan allemaal bij Boss Orange accessoires. Daarnaast begrijpt Boss Orange als geen ander dat een lekker geurtje de mens maakt. Dus neem ook even een kijkje kan je ook even een kijkje in de geurencollectie. Laat je inspireren door de Boss Orange accessoires en ontdek wat Boss Orange je allemaal te bieden heeft.

  Gemakkelijk online bestellen

  Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

  Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!

  Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.