Dames
Kinderen
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Collectie
  • Nieuw binnen
23 artikelen
|Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Tommy Hilfiger ken je als een aantrekkelijk trendy label. Naast dit hippe label introduceerde Tommy Hilfiger een label met de toevoeging Tailored. Hier vind je de meer zakelijke modelijn met luxe confectiepakken en accessoires. Tommy Hilfiger Tailored accessoires bezitten de luxe uitstraling die het hele label kenmerkt. Je kunt er goed mee voor de dag komen op elk moment en ze vormen een prima aanvulling op je kledingoutfit. Omdat Tommy Hilfiger en Tommy Hilfiger Tailored zulke gewilde labels zijn, zit je met de Tommy Hilfiger Tailored accessoires ook gelijk goed. Je kunt ze dragen in combinatie met een outfit van Tommy Hilfiger Tailored, of in combinatie met kleding van een ander hip label. In beide gevallen belonen de Tommy Hilfiger Tailored accessoires jou met hun uitstraling. Je ziet er prima uit en voelt je zelfverzekerd. Maar Tommy Hilfiger Tailored accessoires zijn er niet alleen voor jou. Je kunt ze ook prima cadeau geven aan een kennis of collega. Juist de luxe uitstraling van Tommy Hilfiger Tailored accessoires doet het goed op een luxe party. Je arriveert met een gedegen cadeau en dat is heel aangenaam voor degene die dit van jou ontvangt.


"Goed gekleed met smaakvol design"

Je kunt met veel genoegen rondneuzen tussen de trendy Tommy Hilfiger Tailored accessoires. Kies bijvoorbeeld een mooie stropdas voor bij je kostuum. De stoffen waarvan Tommy Hilfiger Tailored accessoires zijn gemaakt, zijn verschillend. Dit kun je dus in je keuze laten meewegen. Zo kun je variëren tussen katoen, zijde of een combinatie van die twee. Het design van de stropdassen is rustig en smaakvol, op een subtiele wijze. Dit is trouwens kenmerkend voor alle Tommy Hilfiger Tailored accessoires. Ze passen in een serieuze zakelijke omgeving, maar je kunt er ook prima mee aankomen op een gezellige party. De nonchalante zelfverzekerdheid die je ermee uitstraalt, helpt je altijd een stukje verder in het leggen van contacten met interessante mensen. En daarnaast is het voor jezelf ook gewoon leuk om er goed gekleed bij te lopen. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het prima aanbod aan Tommy Hilfiger Tailored accessoires, neem dan gauw een kijkje!

Geen verzend- en retourkosten

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Wij helpen je graag bij al je vragen op ons gratis servicenummer 0800 020 11 38 of via een E-mail: service@zalando.nl.