Het merk werd opgericht in de zomer van 2001 door Jochen Smuda en Martin Fussenegger in Berlijn. Wat deze twee ontwerpers vooral willen bieden is echte kwaliteit. Ook van de Ucon accessoires zoals de mooie gebreide mutsen en de strakke portemonnees straalt deze ambitie af. Ucon accessoires zijn een aanvulling op de kledinglijn voor dames en heren van dit merk. Bij deze kleding staan pasvorm, kwaliteit van de stoffen en aandacht voor details voorop. Ucon accessoires hebben dezelfde kwaliteit en aandacht voor details, het zijn rustige ontwerpen met een prettig, tijdloos karakter hoewel er elk jaar nieuwe collecties zijn met nieuwe en originele ideeën. Vanuit het hoofdkwartier in Berlijn gaan de verantwoordelijke mensen van Ucon vaak naar de fabrieken over de hele wereld om te controleren of het hele productieproces en het vervoer op een ethische manier plaatsvinden. Ze hechten hier zoveel waarde aan omdat een product een samenstelling is van alle factoren. Ook Ucon accessoires zijn het eindproduct van een grote betrokkenheid en waarschijnlijk daarom zo mooi.


"Ucon accessoires; kwaliteit en stijl"

Ucon staat voor Urban Conquest en komt oorspronkelijk uit de dynamische wereld van de skatesport maar heeft zich sindsdien omwikkeld tot een allround kledingbedrijf met mooie kleding en accessoires voor dames en heren. In de Ucon accessoires is nog wel een element van sportiviteit en relaxte comfort te vinden, inmiddels gecombineerd met een stijlvol design. Door deze tijdloze elegantie zijn Ucon accessoires bijzonder geschikt als cadeau omdat iedereen die kwaliteit weet te waarderen hier blij mee is. Door het strakke design zijn Ucon accessoires niet aan één stijl gebonden en je kunt deze mooie en functionele accessoires dus gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Als je houdt van accessoires met het accent op een sportief-elegante stijl dan zijn deze mooie Ucon accessoires iets voor jou.

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.