Uitrusting

Bidons & Boxen voor dames

Filter
    Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Kleur
  • Sportcategorie
  • Prijs
  • Print
  • Nieuw binnen
  • Levering
16 artikelen
Tommy Sport

Tommy Sport

Shop hier

Goed gehydrateerd blijven is goed voor het lichaam en zorgt voor een stralende huid. Tijdens het sporten is dat nog belangrijker, aangezien je veel vocht verliest. Één van deze mooie, handige bidons is dus onmisbaar.

Wat is een bidon? Een bidon wordt ook wel een waterfles genoemd. De bidon is handig voor tijdens het kamperen, trekvakantie of sportieve uitstappen.

Een bidon is je best-buddy tijdens het sporten! Het maakt niet uit welke sport je uitoefent, of je jong of oud bent, hoe kort of lang je traint en of dit binnen of buiten is: hydratatie is cruciaal! Elke vorm van inspanning tijdens het sporten veroorzaakt vochtverlies, hoofdzakelijk door te zweten, en een bidon is een must-have om je vochtbalans op tijd op peil te houden. Als voldoende vocht een eerste garantie is om goed te presteren, zou je wel gek zijn als je jezelf niet een super toffe bidon trakteert! Want een bidon is niet alleen erg praktisch, maar ze zijn tegenwoordig ook nog eens heel leuk en een toevoeging aan je sporty look!

”Een coole bidon met water is prio nummer 1 tijdens het sporten!

Om jezelf te voorzien van voldoende water tijdens het sporten, kies je tegenwoordig zelf een bidon uit op inhoud. Drink jij altijd erg veel, of ben je een gemiddelde drinker? En vind jij het fijn om je bidon niet alleen tijdens het sporten te gebruiken, maar ook overdag mee te nemen naar je werk, dus moet hij zo groot mogelijk zijn? Voor ieder wat wils! Kies een prettige sluiting, handvat en bepaal of je een doorzichtige fles wilt of juist niet. Daarnaast kun je tegenwoordig met bidons ook stunten met kleuren! Fleur je sport look op met een gekke kleur of match je bidon bij je sneakers! Dit maakt het drinken van voldoende water tijdens het sporten ook meteen een stuk leuker! Proost!

Carolina van Foodie-ness