Waar klassieke lederwaren getuigen van een bepaalde ingetogen charme, gooien deze bijzondere modellen alle teugels los. Klassiek is hier meer het drama van de Italiaanse opera, in een verfijnde maar uitbundige expressie. Coral Blue componeert een meesterlijke collectie schoenen. Gobelin gaat samen met bont, borduurwerk siert glanzend fluweel. Klompen, muiltjes en loafers verleiden onbeschaamd.

Coral Blue schoenen vol vrije expressie

Trek geborduurde enkellaarsjes aan onder je skinny jeans en je moet uitkijken dat je niet over je eigen voeten struikelt. Je blijft er naar staren. Draag met bont gevoerde loafers onder jurken met uitgesproken snit, of nonchalant onder gerafelde design denim of shorts, het liefst met blote benen zo lang het kan. Bijzondere klompen met een bonten randje gaan onder opgerolde boyfriend jeans. Er mag een leuk sokje of sexy kousje in, als je de rest van outfit sober houdt.

Aaibare schoenen met Italiaanse allure en karakter

Instappers met een dikke zool zijn makkelijk en comfortabel, maar daar houdt de eenvoud dan ook op. Ze lijken heel in de verte op skatesneakers, maar kom dichterbij en zie de glans. De zolen lijken wel antiek goud en hebben een verfijnd randje. Naast luxe leer vind je veel textiel, allemaal rijk voorzien van bijzondere details. Net als leer heeft textiel wat zorg en aandacht nodig. Deze schoenen zijn de moeite meer dan waard.