Sneaker Corner

De laatste sneakertrends, ultieme klassiekers en veel meer

Ontdek het hier

De laatste nieuwe lanceringen

Adidas Falcon

Een rebel in retrolook: dat is de Falcon. Zijn brede silhouet en contrasterende kleuren laten geen twijfel bestaan over zijn jaren-90-DNA. De tussenzool is trendgetrouw breed en dempt elke stap, terwijl de suède vlakken met metallic details het design afmaken.

Shop hier

Van welke sneakers hou jij?

Onze favoriete merken

Damessneakers - de blijvertjes in sneakerland

Drie verschillende sneakers-area's

Damessneakers zijn niet meer van de Nederlandse stoepen af te slaan. Ze komen in verschillende uitvoeringen en in grote getalen. Sneaker trends volgen elkaar in no time op. Om toch een beetje een overzicht te krijgen in al dit sneaker geweld, kun je in deze Sneaker Shop damessneakers in grofweg drie verschillende stijlen voorbij zien komen.

All-white, Old Skool, Sporty Spice

Witte sneakers: ze zijn ondertussen net zo onmisbaar geworden als een paar sokken en een goede spijkerbroek. Bang dat je sneakers ondergesneeuwd worden? Zorg dan voor een contrasterend kleurenpalet in de rest van je outfit of maak er een zwart-wit outfit feestje van. Wat je ook doet, met witte sneakers haal je een wit voetje bij iedereen. Dan de old-skool stappers. Onder het mom van 'vroeger was alles beter' kun je klassiekers zoals je adidas Gazelles, Nike Cortez en Reeboks weer afstoffenen aan doen. Damessneakers waar ook je ouders blij van worden! De derde -meer sporty sneaker stijl- past goed bij de athleisure-look die zeer geliefd is in de Hollandse garderobes. Glimmende materialen, verrassende kleurcombinaties en opvallende schoenzolen- die je op wolkjes doen lopen. Deze stijl lift je zeker naar de sneakerhemel omdat coolheid met comfort gecombineerd wordt. Pas op dat je jouw damesssneakers niet vergeet uit te doen wanneer je naar bed gaat.

Verberg

10% korting bij onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen