The Hot List

New Year, New You!

Begin het nieuwe jaar in stijl met goede voornemens. Deze vijf items houden je gemotiveerd tot het volgende seizoen
  Oorbellen - Sabrina Dehoff
1

Wees bold

Het nieuwe jaar is de perfecte tijd voor een nieuwe start: ga voor een frisse attitude én look. Accessoires kunnen van elke outfit een gedurfd fashion statement maken, zoals deze oorbellen van Sabrina Dehoff die je look meteen naar een hoger niveau tillen. Combineer ze met felrode of -roze lippen voor een nog opvallendere verschijning!

  Portemonnee - Liebeskind
2

Wees zuinig

Word je verdrietig van je creditcardrekeningen? Dan is het tijd om wat zuiniger te worden. Koop slim en bewaar je spaargeld in deze rode leren portemonnee van Liebeskind. En wie weet? Tegen het einde van het jaar heb je misschien genoeg gespaard om die droomvakantie door te brengen op Bora Bora.

  T-shirt - By Malene Birger
3

Wees zelfzeker

Zelfvertrouwen rules! Dit statement-shirt van By Malene Birger zegt het al, wees wie of wat je wilt zijn dit jaar. Geel is trouwens een van de meest trendy kleuren van het seizoen, dus shirt aantrekken, op je strepen staan en grenzen verleggen!

  Sjaal - PS By Paul Smith
4

Durf meer

Paul Smith staat bekend om zijn gewaagde, kleurrijke prints en excentrieke patronen. Omarm zijn 'klassiekers met een twist'-filosofie met deze sjaal met polkadots, die zeker een gedurfde draai aan je kleding zal geven.

  Blazer - Kiomi
5

Wees ambitieus

Het nieuwe jaar kan ook een nieuwe baan betekenen. Deze blazer met krijtstreep is onderdeel van een exclusieve capsulecollectie van Instagram-curator @c__l__o voor KIOMI en valt op door zijn mouwen met split en dubbele knopenrij. Vernieuw je werkgarderobe en kijk hoe de (job)aanbiedingen zich vermenigvuldigen!