The Hot List

Vrolijk Voorjaar

Mooi weer is in aantocht. Maak je op voor lange dagen en warme avonden met deze zes sprankelende accessoires.
  Sjaal Bally

Zijdezacht

Verruil je dikke, warme sjaal voor dit vederlichte zijden exemplaar van Bally, en schud zo het laatste restje winter je af. De pasteltinten zorgen voor een ‘pop of colour’ in je lentelook. Gecombineerd met een cropped jeans en wit T-shirt, heb je binnen handomdraai een echte fifties-inspired outfit.

  Ring - Sabrina Dehoff

Gouden handdruk

Nu de winter op z’n retour lijkt, is het tijd om je handen te vertroetelen. Een French manicure en deze prachtige gouden ring van Sabrina Dehoff geven je handen de aandacht die ze verdienen.

  Sneaker - Even&Odd

Stappentellers

De lente is hét seizoen om een nieuw begin te maken. Nu de natuur weer langzaam in bloei komt, is het tijd om leven in je garderobe te blazen. Deze trendy rosé-gouden sneakers van Even&Odd met dikke witte zool, zorgen ervoor dat de lente ook in jouw kast ontluikt.

  Zonnebril - Miu Miu

Bril-jant

Met deze oogappels van Miu Miu wordt je niet alleen bedolven onder de complimenten, je ziet er ook helemaal on-trend uit met de oversized brilglazen - die ook nog eens UV-bescherming bieden.

  Clutch - New Look

Fantastisch formaat

Geef jouw bodemloze-tas – waarmee je al jouw winter-essentials hebt meegezeuld –een welverdiende break. In de lente heb je maar een paar dingen nodig: je telefoon, een lippenstift en pasjes-houder. En laat dat nou precies in deze versierde tas van New Look passen.

  Halsketting - Ivyrevel

Mooi met metaal

Met afstudeerfeestjes en bruiloften in zicht, is het tijd om te investeren in sieraden die van avondrood tot ochtendgloren meegaan. Bijvoorbeeld deze gouden choker van Ivyrevel. Voeg een flowy jurkje en hoge hakken toe, en je bent klaar om tot in de late uurtjes te dansen.