Get The Look

Daisy Ridley

De Britse actrice schittert in Star Wars als coole heldin, maar staat ook op de rode loper haar mannetje in een tweedelig pak
@ Getty Images / David M. Benett / Kontributor
@ Getty Images / David M. Benett / Kontributor 

‘The Force Awakens’ uit 2015 katapulteerde Daisy Ridley van een onbekende actrice naar internationale filmster - bijna net zo snel als haar Star Wars-personage Rey, die van een scavenger in de woestijn naar een ontluikende Jedi transformeert. Ze straalt echter niet alleen in een verafgelegen melkwegstelsel, maar ook in Ophelia, een nieuwe versie van Shakespeare’s 'Hamlet', die eind deze maand in wereldpremière gaat op het Amerikaanse Sundance Festival.

Bij het recente persmoment van de record brekende film in Londen, verscheen ze op de rode loper in Jimmy Choo-booties en een op maat gemaakt tweedelig pak met stervormige broches op de revers. De blazer met schoudervullingen en een diep uitgesneden halslijn boetseren een scherp silhouet, terwijl felrode lippen en sluik haar houden de look clean en minimaal houden. Voor ons inspiratie genoeg om ook naar een mode-heldin van de eerste orde te avanceren.

De look van Daisy Ridley