Get The Look

Jessica Chastain

De roodharige ster van Molly’s Game toont dat ros en rood een meer dan geslaagde combi is. Ontdek hier de hoe je de kleur van het seizoen in scene zet.
© Gilbert Carrasquillo/Getty Images
© Anthony Harvey / Getty Images 

Jessica Chastain is red-hot. In Hollywood én daarbuiten - de roodharige actrice spatte van het scherm in Terrence Malick's The Tree of Life, een krachtige performance die leidde tot rollen in blockbusters zoals The Help en Zero Dark Thirty. In 2016 ging Chastain op nieuwe doelen af – zij lanceerde Freckle Films, een filmproductiebedrijf waar vrouwen het voor het zeggen hebben.

Rood is de kleur van het seizoen. Omarm de vurige tint op een subtiele manier met bijvoorbeeld een dikke jas, kniehoge laarzen, sportkleding of een all-over look. Neem een voorbeeld aan de actrice die in mei La Croisette in vuur en vlam zette. Zij arriveerde op het filmfestival van Cannes in een baksteenrode jumpsuit met opvallende mouwen. Voeg extra pit aan je ensemble toe met stiletto’s of hou het casual met een paar frisse sneakers. Hoe dan ook, wij leggen de rode loper ervoor uit!

De Look van Jessica Chastain