Aankondiging

Een pittig patroon

MOAM collective international verrast nu al met het pronkstuk van de collectie: een fabelachtige print steelt de show op een handgemaakte zijden sjaal

De print

Mode kan soms voorspelbaar zijn: in de winter zijn het ruitjes, in de lente komen bloemenmotieven tevoorschijn. Niet bij het team van MOAM collective international. De vijf jonge designers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een unieke print die de leidraad vormt voor hun collectie. Het patroon is een moderne interpretatie van de natuur, met een fabelwezen dat recht uit een Middeleeuws schilderij van Jeroen Bosch gestapt lijkt te zijn en een sterrenhemel waarbij donkere en heldere kleuren harmonisch in elkaar overvloeien. Het motief is in al zijn glorie te bewonderen op het pronkstuk van de collectie, een handgemaakte zijden sjaal - die nu exclusief bij Zalando verkrijgbaar is. Sla nu je slag, haal dit chique item in huis en til je lentegarderobe naar een hoger niveau.

Volg de show via de livestream

De rest van de langverwachte collectie wordt op 8 maart voorgesteld tijdens een wervelende modeshow in Amsterdam. Naast de haute couture-looks creëerden de ontwerpers nog twee exclusieve kledingstukken met de levendige print voor Zalando die vanaf 9 maart verkrijgbaar zullen zijn. Ben je ook benieuwd naar de prêt-à-porter-items? Volg het spannende gebeuren dan op 8 maart via de livestream op onze Facebookpagina, front row feeling inclusief.