MOAM Favorite Pick

Jumpstart

Een klassieke overall is hét it-piece dat in elke vrouwengarderobe thuishoort. Karo toont hier hoe je in een recordtempo dit minimalistische stuk van Weekday stijlt.

Aantrekken en klaar – de jumpsuit is méér dan geniaal. Dit minimalistische one-piece van Weekday kun je door zijn cleane, nonchalante snit stijlen hoe je wilt: elegant, tough of beide tegelijk.

Catherine: “Deze jumpsuit sluit heel nauw aan bij mijn stijl. Als een rasechte Parisienne ben ik gek op zwarte, minimalistische items.”

Als designer speel ik graag met het klassieke silhouet en ga ik op zoek naar items met een mannelijkere, ruwere vorm. Daarom ben ik zo’n fan van deze zwarte overall van Weekday met zijn herenpak-achtige pasvorm. De rechte lijnen zorgen voor de stoere touch – met veterboots versterk je dit gevoel nog extra. Wil je de nodige glam toevoegen, volg dan het voorbeeld van content-specialiste Karo en voeg zilveren metallic accessoires toe – de keuze tussen strappy heels en trendy sockboots laat ik aan jou over – et voilà: een elegant-chique outfit voor op kantoor (en al die eindejaarsfeestjes in het vooruitschiet) is een feit.