How-to

Wat trek je aan tijdens het feestseizoen?

Kerstmis en Nieuwjaar staan voor de deur. We tonen je hier drie feestelijke outfits die een stijlvolle entree garanderen.
  Colbert Pantalon Bikerlaars

Uniform-stijl

Rechte snitten en colour blocking zijn een team waar je op kunt bouwen – vooral als het om het kerstfeestje met de collega’s gaat. Combineer een smarte blazer met dubbele knopenrij van LAB Pal Zileri met een pantalon van Tommy Hilfiger in dezelfde kleur. Eindig met een tijdloze coltrui en zwarte stoere laarzen van Karl Lagerfeld voor extra stijlpunten.

  Colbert Jeans Veterboots

Feestelijk fluweel

Een traditioneel materiaal dat party vibes garandeert is fluweel. Stijl deze veelzijdige bordeauxrode blazer van Sand Copenhagen met een kraakwit overhemd en een nauwsluitende zwarte spijkerbroek van Redefined Label. Draag er stoere, wijnrode Dr. Martens onder voor de moderne touch.

  Trui Chino Sneakers

Relaxt en comfy

Bankhangen bij de familie vraagt om een relaxtere dresscode. Als de typische xmas-sweater niet jouw ding is, is het mixen van texturen een goed alternatief. Met een zacht breisel van Tiger of Sweden boven een beige chino van Kiomi creëer je een stijlvolle, maar toch comfy outfit. Werk af met een traditioneel wit overhemd en frisse kicks van adidas.