How-to

Hoe draag je het hawaïhemd?

De zomerklassieker is dit seizoen dé hit op de catwalk. We tonen je drie manieren hoe je opvallende bloemenpatronen in je garderobe integreert.
Casual overhemd Kostuum Instappers

Zeg het met bloemen

Hawaï ligt misschien niet om de hoek, maar de tropische vibe naar de Lage Landen halen is wél easy. Combineer hiervoor een nauwsluitend grijs pak met een groen overhemd van Samsøe & Samsøe. De subtiele combinatie van het geruite pak met de bloemenprint spreekt boekdelen en de stevige zwarte loafers maken je outfit helemaal kantoor-klaar.

Casual overhemd Pantalon Camouflage overhemd

Print-a-licious

Botsende prints gaan al langer mee dan vandaag, maar deze printclash is heerlijk nieuwerwets. Doe mee met de camouflagetrend en gooi een functioneel jack in army style over een beige-rood overhemd met tropisch randje van Samsøe & Samsøe. De neutrale kleuren van de rest van je outfit, zoals een kaki cropped broek en klassieke witte Converse All Stars, brenge.

Casual overhemd Jas Shorts

Puur pastel

Ga terug in de tijd en volg het voorbeeld van de skatehelden van de jaren 90. Zij wisten hoe ze pastelkleuren in scene moesten zetten: combineer een donker overhemd met zalmroze bloemige print met een licht jack en sneakers in dezelfde tinten. Draag er een beige short en witte kuithoge sokken bij voor een verfrissende draai op deze altijd-nog-in-de-mode look.