The Hot List

Lefgozers!

Stap uit je comfort zone en val extra op met deze 5 items.
  G-Star pet
1

Draag een pet

Aitor Throup, Executive Creative Director van G-star RAW, gaat nooit de deur uit zonder pet. Sterker nog, hij houdt ‘m zelfs op tijdens etentjes. Kledingcodes zijn er nou eenmaal om gebroken te worden. Kies ook voor een G-Star RAW pet met geïntegreerde zweetband en ventilatiegaten.

  Hilfiger Denim sweater
2

90s sweater

Imiteer de modestijl van de hiphop scene uit de 90s met een kledingstuk van Tommy Hilfiger. Bij voorkeur een grote sweater met een flink logo, zoals deze. Met het bekende rood-wit-blauwe logo maak je gegarandeerd indruk op je hele omgeving.

  RAINS rugzak
3

Coole tas

Fergus ‘King of Cool’ Purcell - de man achter het iconische Palace Skateboards - weet als geen ander hoe belangrijk het is om alles bij je te hebben terwijl je van hot naar her skate. Deze rugzak van Rains is een perfecte combinatie van vorm en functie: de rugzak is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft afneembare riemen.

  adidas Originals sneakers
4

Kick off!

Wyclef Jean - rapper en producer - heeft een goed oog voor sneakers en kiest voor de Adidas EQT. Waarom? Omdat deze schoen comfortabel én stijlvol tegelijk is. De voormalige Fugees-ster snapt dat - naast comfort - levendige kleuren een uitgesproken design essentieel zijn in het dagelijks leven.

  Jeans Topman
5

Rockstar denim

Last but not least: neem een voorbeeld aan Jefferson Hack, de man achter stijlbijbel Dazed & Confused. Hij haalt veel inspiratie uit de muziekscene en draagt de indigo jeans van Topman - een broek die aan zijn innerlijke rockster refereert. Ga voor een dosis rock ‘n roll met deze klassieke 5-pocket stijl met relaxte pasvorm en button-fly.