The Hot List

Zo hou je vast aan je goede voornemens

Heb je ook een bucket list voor het nieuwe jaar opgemaakt? Deze vijf items helpen je alvast een eind op weg
  Digitaal horloge - Suunto
1

Blijf fit

Meer bewegen, het staat vast ook op jouw lijstje bij het begin van het nieuwe jaar. Deze smartwatch van Suunto biedt niet alleen ondersteunende functies voor maar liefst meer dan 80 verschillende sporten, maar is ook uitgerust met een gps, kompas en blijft waterdicht tot 100 meter. En ach ja, bij de tijd blijf je ook.

  Overhemd - Filippa K
2

Ga voor een promotie

Ontwerper Tom Ford heeft ooit gezegd: "Dressing well is the politest form of good manners." Dat kun je meteen bewijzen met dit gestreepte overhemd van de Scandinavische alleskunner Filippa K. Combineer met een marineblauw pak en witte leren sneakers en die extra goede indruk krijg je er zó bij.

  Hardloopschoenen - Nike Performance
3

Geef er een lap op

We zeiden het al, meer bewegen staat bij iedereen hoog op het lijstje. Deze Nike Air Max 17 zijn ideaal om de hardloper in je tevoorschijn te laten komen. De demping laat je op wolkjes lopen en het design overtuigt iedere fashionfan – je grenzen verleggen zag er nog nooit zo goed uit.

  Reistas - The North Face
4

Ontdek meer

Ieder jaar wordt het leven iets hectischer en sluipt er meer stress binnen. Een perfecte manier om dit tegen te gaan is door je koffers te pakken en de wijde wereld in te trekken. Met deze grote reistas van outdoor-specialist The North Face die je als een schoudertas of rugzak kunt gebruiken, ben je gewapend tegen gelijk welke uitdaging dan ook – of dit nu in Australië of Zuid-Amerika is.

  Zonnebril –Le Specs
5

Haal alles uit jezelf

Geef een coole twist aan je look en stap stijlvol het nieuwe jaar in. Accessoires zoals een zonnebril zetten bij iedere outfit de puntjes op de i – en met de gestreepte shades van Le Specs is dat überhaupt geen probleem. Het montuur met de ronde glazen is een throwback naar de jaren 80 en past gegarandeerd ook bij jouw style.