The Hot List

Parisian chic gaat zo

Van St-Germain tot Rébublique, elke buurt heeft zijn eigen stijl. Met deze vijf items heb je de typische Parijse stijl vast
  120% Cashmere Trui
1

Literatuur lezen in Saint-Germain-des-Prés

St-Germain-des-Prés is hét cultureel centrum van de Franse hoofdstad. Schrijvers en andersoortige intellectuelen zijn al jaren kind aan huis in de gezellige cafés en bistro’s. Onder andere Ernest Hemingway en Jean-Paul Satre vonden inspiratie in deze wijk. Meng je onder de creatievelingen in deze donkerblauwe coltrui. Typmachine optioneel

  Tommy Hilfiger Tailored TIE - Stropdas
2

Chic op de Avenue Montaigne

Van het Hôtel Plaza Athénée tot tal van designer-winkels, Avenue Montaigne in het 8ste arrondissement ademt prestige. Tijdens Fashion Week dineer je in restaurant L’Avenue naast de grootste sterren. Indruk maken? Met een pak en smalle stropdas doe je niet onder voor de modebewuste It-crowd.

  Sebago CLASSICS - Instappers
3

Op loafers door Le Marais

Le Marais is de wijk waar geschiedenis-fanaten hun hart kunnen ophalen. De rijke historie en het ouderwetse charme komen hier moeiteloos samen met coole koffietentjes. Opvallen tussen de hipsters en hun conceptstores? Doe zoals Gosha Rubchinskiy en maak deze loafers tot de eyecatcher van je outfit door ze te combineren met een trainingspak.

  Calvin Klein Jeans MACEE BIKER - Leren jas
4

Rocken in République

Als je zin hebt in een avondje uit, pak dan eens de metro richting République en Oberkampf. In het 11de arrondissement vind je een overvloed aan bars en clubs. Een avondje naar indie-bandjes luisteren wordt een stuk hipper in dit leren jack.

  CLOSED CHECK - Sjaal
5

Wees creatief in Montmartre

Het mooiste uitzicht over de Franse hoofdstad heb je in Montmartre. Gelegen op een heuvel is deze schilderswijk een echte toeristentrekpleister. Maar nog niet zo heel lang geleden noemden o.a. kunstenaar Pablo Picasso dit zijn thuis. Waan je een artistiek genie met de wollen sjaal van Closed.