Editor's Pick

Team Cosy

Het is nooit gemakkelijk om de perfecte mix van stijl en comfort te brouwen, maar onze grafische ontwerper Anthony laat zien hoe het werkt

Soms kunnen de meest eenvoudige items de grootste indruk maken. Neem bijvoorbeeld de coltrui. Beroemdheden zoals Steven McQueen en Steve Jobs wisten al langer dat deze must-have je look accentueert en naar een hoger niveau tilt. Hoog tijd dus dat het onsterfelijke item ook in jouw kledingkast terechtkomt.

Onze grafische ontwerper Anthony Falconer is geen onbekende van de coltrui-en-vest-look: "Wees niet bang om te spelen met laagjes en texturen. Ik hou van het silhouet van deze outfit en vind de aardetinten rustgevend. Ze creëren die perfecte warme en comfortabele sfeer die we nodig hebben voor de winter." En zoals hierboven te zien, rockt hij de tabak-getinte combo met verve. De gepolijste veterschoenen én de terugkeer van het shirt of trui in de broek – gespot als een van de belangrijkste voorjaarstrends op de runways – voegen een eigentijdse twist toe aan deze normcore-outfit.