Get The Look

Leonardo DiCaprio

Als Wolf of Wallstreet zat deze wereldster al strak in het pak. Met het najaar in het vooruitzicht wordt het ook voor jou weer tijd om het hawaii shirt en de flip flops in te ruilen voor een maatpak.
Doe als Leo, en doe het goed.
© Mark Milan/GC Images
© Getty Images 

In EYE Filmmuseum in Amsterdam is nog t/m 3 september Martin Scorsese – The Exhibition te zien. De overzichtstentoonstelling toont nooit eerder vertoonde foto’s, scripts en storyboards, maar ook kostuumontwerpen van Sandy Powell. Deze laatste was mede verantwoordelijk voor de powerlooks van Leonardo DiCaprio in ‘The Wolf of Wall Street’.

Leonardo DiCaprio speelt in de kaskraker Jordan Belfort, een gehaaide beursmakelaar die het niet zo nauw neemt met de wet. Vooral de kostuums in de film doen wat ze moeten doen: krachtige ensembles compleet met stropdas en gouden horloge stralen macht uit en laten Leonardo DiCaprio onoverwinnelijk lijken. Strak in het pak, – maatpakken in moderne snitten, met of zonder klassieke krijtstreep, gaan we deze herfst overal te zien krijgen. Werk een Wolf-of-Wall-Street-look af met een goudkleurig horloge en niemand kan je meer wat maken.

De look van Leonardo