Season Essentials

Lichtvoetig

Deze revolutionaire sneakers zijn zoveel meer dan een pluimgewicht. Het zijn de perfecte partners voor al je avonturen die op stapel staan

Nieuw seizoen, nieuwe schoen: de zomer klopt (eindelijk) aan de deur en is tevens de ideale gelegenheid om je sneakerarsenaal te updaten. We stellen hier ultralichte sportschoenen voor die comfort met stijl combineren én tegen een stootje kunnen.

Strandgangers en sneakerliefhebbers hoeven niet per se naar sandalen te grijpen. Met de Nike Flyknit Racer of de Diadora Titan Weave aan je voeten ploeg je probleemloos door het zand. De pasvorm van de schoenen zijn op sokken gebaseerd, voeg daar nog het ultralichte geweven materiaal bij en je hebt dé schoen vast die je deze zomer niet meer wilt uittrekken.

De adidas NMD, gelanceerd in 2015, is er ook eentje die je liever continu aan je voeten wilt zien. De nieuwste versie van deze actieve-levensstijl-kampioen heeft het beste van die andere adidas toppers – de Micropacer, Rising Star en Boston Super – gemixt zodat je probleemloos die extra oefeningen in de sportschool aankunt.

Draag een van deze lichtgewicht-helden onder een chino, of een lichtgekleurde broek en een casual T-shirt – welke sneaker ook kiest, je voeten zijn goed voorbereid op een coole, comfortabele en actieve zomer.