MOAM Favorite Pick

Polished Pumps

Lakleer en vintage vullen elkaar perfect aan. Judith toont hier hoe je met glimmende hakken een elegante retrolook modern in scene zet.

Als een van de designers van MOAM collective mocht ik mijn favoriete item van de site plukken en stylen – mijn oog viel direct op deze vintage-geïnspireerde lakleren pumps van San Marina. De tijdloze zwarte kleur samen met het glanzende materiaal stralen glamour en finesse uit, plus ze passen perfect bij mijn dagelijkse outfit – een elegante retrolook.

Roos: ‘Deze schoenen laten me voelen als een rijke erfgename. Ik kan het niet helpen, maar ik geniet ervan om mij een tikkeltje oma-achtig te kleden, maar dan wel met een glanzende hak.’

Judith, de PR-ster aan de Zalando-hemel, toont hier hoe lakleer onder een donker, wijd ensemble met krijtstreep optimaal tot zijn recht komt. De chique blokhakken creëren eindeloze benen, de broek met hoge zijsplit laat bij iedere stap de fijne transparante sokjes tevoorschijn komen en de lange blazer zorgt voor een extra vintage vibe. Werk af met een coltrui of klassieke witte blouse en voilà: een stijlvolle look voor op kantoor, een feestje of frontrow tijdens een defilé.