Must Reads

Urban Edge: Maak kennis met Los Angeles-based skater Andrew Hussey

Deel twee in onze serie over California cool
© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski

Typische California cool is eclectisch, of het nou gaat om een outfit op het strand of eentje voor in de stad. Daarom zochten wij voor de nieuwe campagne van Zalando vijf stijlvolle maar ook totaal verschillende Californische mannen op. Van een Olympisch schermer tot een vintage-loving surfer. Deze mannen zoeken niet alleen in hun werk de grenzen op: ze zijn net zo goed voorlopers met hun kledingstijl. De komende vijf weken introduceren wij deze rijzende sterren op het gebied van California cool.

© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski
Stijl is belangrijk voor mij: met mijn kleding laat ik zien wie ik ben en wie ik wil zijn.

Als hij niet met zijn snowboard langs de West Coast schuurt, kun je Andrew Hussey in de straten van Los Angeles op zijn skateboard vinden. In zijn kledingkast hangen vintage band T-shirts naast klassieke blazers. Zijn favoriete accessoires zijn turkooise juwelen die zijn native American roots symboliseren.

© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski

Zijn eclectische garderobe betekent niet dat hij zomaar alles aantrekt. “Ik vraag altijd goedkeuring aan mijn vriendin voordat ik de deur uitga. Alleen als ik het al te bont heb gemaakt, moet ik iets aantrekken,” zegt hij lachend.

Get the look