Must Reads

Maak kennis met Fotograaf en Instagramsensatie Phil Sullivan

Deel vijf in onze serie over California cool.
© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski

Typische California cool is eclectisch, of het nou gaat om een outfit op het strand of eentje voor in de stad. Daarom zochten wij voor de nieuwe campagne van Zalando vijf stijlvolle maar ook totaal verschillende Californische mannen op. Van een Olympisch schermer tot een vintage-loving surfer. Deze mannen zoeken niet alleen in hun werk de grenzen op: ze zijn net zo goed voorlopers met hun kledingstijl. De komende vijf weken introduceren wij deze rijzende sterren op het gebied van California cool.

© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski
Ik wil mensen uitdagen om anders naar de wereld te kijken, je kunt dingen op zoveel manieren zien

Je hebt niet zomaar meer dan 90K Instagramvolgers. Phil Sullivan dankt ze aan zijn eigenzinnige output, de manier waarop hij de wereld om hem heen vastlegt en de bijzondere types die hij om zich heen weet te verzamelen.

© Maciek Kobielski
© Maciek Kobielski

Zijn foto’s hebben een vintagelook met een eigentijdse twist - perfect voor socialmedia-adepten die van een authentieke look houden. “Ik heb mijn iPhone altijd bij me,” zegt Phil. “Als ik iemand zie die me aanspreekt, maak ik direct een foto. Sommige mensen vinden het misschien irritant dat ik altijd zoveel foto’s wil nemen!” Geen zorgen Phil, wij vinden het niet vervelend.

Get the look