Cyberdeals bij Zalando

Wat is het?
Verschillende deals met hoge kortingen op de vijf dagen in aanloop naar Black Friday.

Op welke artikelen zit er korting?
Dat is een verrassing, maar er is elke dag een andere deal.

Volg de Cyberdeal-link op onze startpagina om alle items te bekijken die die dag zijn afgeprijsd. Let op de Cyberdeal-vlag die op afgeprijsde artikelen wordt weergegeven.

Is er nog iets anders dat ik moet weten?
We verwachten een groot aantal bestellingen gedurende deze dagen, dus blijf alsjeblieft geduldig als onze website iets trager werkt dan normaal.
Hoewel we er alles aan zullen doen om je bestelling op tijd te bezorgen, kunnen leveringen vertraging oplopen. Houd hier alsjeblieft rekening mee.

Aanbiedingen en beschikbaarheid kunnen tussentijds worden gewijzigd. We zullen de hele week nieuwe aanbiedingen toevoegen, dus houd onze site in de gaten voor de nieuwste en beste deals.

Let op! Vanwege het grote aantal bestellingen kunnen kortingsartikelen en maten snel uitverkocht raken. Als ze weg zijn, zijn ze weg!
Omdat onze Cyberdeals elke dag veranderen, kan de prijs van een item ook veranderen, afhankelijk van beschikbaarheid en het tijdstip.
 


Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.