Betalen met creditcard

 

Bij ons kun je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Om te betalen met creditcard doorloop je vanaf het punt waar je je betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Selecteer je type kaart en vul je kaartgegevens in
  2. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
  3. Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  4. In sommige gevallen word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank waar je met je kaartlezer betaalt
  5. Na afronding van de betaling word je teruggeleid naar de Zalando website waar je een bevestiging van de betaling ziet
  6. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je creditcard gecrediteerd

Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Zalando zeer veilig. Meer informatie over veiligheid bij het betalen bij Zalando vind je hier.

Na de eerste aankoop met je creditcard worden jouw creditcardgegevens op een beveiligde omgeving bewaard zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te voeren. 

Buitenlandse creditcard

Indien je betaalt met een buitenlandse creditcard, behoudt Zalando zich het recht voor om je transactie via 3D-Secure of 3DS te voltooien. 3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard, of via je BNP Paribas Fortis bankkaart. Let op: Het kan voorkomen dat je niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse creditcard te betalen.

Neem contact met ons op: