Cadeaubon verzilveren

Je kunt je cadeaubon verzilveren door de code onder de grijze strip in te voeren in je account onder ‘mijn cadeaubonnen’. Op deze pagina kun je ook altijd inzien hoeveel tegoed er nog in jouw account beschikbaar is.

Bij het plaatsen van je volgende bestelling staat het tegoed vervolgens klaar als betaalmiddel op de pagina waar je jouw betalingswijze kiest. Wil je op dat moment jouw tegoed niet gebruiken, haal dan het vinkje voor het tegoed weg. 

Wanneer je maar een gedeelte van het tegoed van een cadeaubon besteedt, zal het resterende bedrag op je account blijven staan. Dit bedrag kun je gewoon gebruiken voor een volgende bestelling.

Verzilveren tijdens het bestelproces
Je kunt je cadeaubon ook verzilveren tijdens het plaatsen van je bestelling. Vul dan je code in tijdens ‘stap 4 - bevestigen’ in het bestelproces en klik op ‘gebruiken’. Wanneer je maar een gedeelte van het tegoed besteedt, zal het resterende bedrag op je account komen te staan.

Retourzending
Indien je artikelen terugstuurt die je hebt betaald met een cadeaubon, dan wordt het gebruikte tegoed teruggestort op je account. Je kunt dit tegoed vervolgens opnieuw gebruiken bij een volgende bestelling. 
 

Heb je een fashioncheque of VVV cadeaukaart? Lees dan hier hoe je daar gebruik van maakt.


Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.