Aanmelden voor nieuwsbrief

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Geef aan in welke collectie je voornamelijk bent geïnteresseerd en vul je e-mailadres in. Nadat je op ‘verzenden’ hebt gedrukt, ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin een link waarmee je je aanmelding voltooit. Ben je al klant van Zalando? Dan kun je je ook aanmelden in je account via ´mijn nieuwsbrief´.

Als je na je bevestigde aanmelding de nieuwsbrief niet ontvangt, kan het zijn dat deze wordt tegengehouden door je spamfilter. Voeg het e-mailadres nieuwsbrief@service.zalando.nl toe aan je adressenboek om de nieuwsbrief alsnog te ontvangen. Ontvang je de nieuwsbrief hierna nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!

Maak je gebruik van Gmail? Dan kan het zijn dat onze nieuwsbrieven in een andere map terecht zijn gekomen. Klik dan hier voor belangrijke informatie over de nieuwe mapindeling van Gmail Postvak IN. 


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.