Creditcardgegevens verwijderen

Wanneer je een betaalmethode selecteert of toevoegt, slaat Zalando deze op om je volgende aankopen te vergemakkelijken. Als je de coördinaten van een creditcard wilt wijzigen of als je deze niet langer bewaard wilt hebben, is dit mogelijk.

Creditcardgegevens niet bewaren

Om een ​​creditcard niet op de Zalando-website te bewaren, vink je het vakje "Onthoud deze kaart voor mijn volgende bestellingen" niet aan bij het betalingsproces. Als deze creditcard al is geregistreerd, kun je deze verwijderen. Volg de onderstaande stappen om het vooraf registreren van een betaalmethode te stoppen:

1- Ga naar de betalings-stap van een bestelling en klik op de opgeslagen creditcard

2- Klik op de pre-geregistreerde creditcard rechtsboven op het kruisje

3- Druk linksboven op de pagina op het logo van Zalando Je komt op de startpagina van zalando.nl en de gegevens van je creditcard worden van onze site verwijderd.

Werk de coördinaten van de gewenste creditcard bij

Je kunt ook een extra creditcard toevoegen en deze aangeven als je nieuwe favoriete betaalmethode. De methode om deze wijziging aan te brengen is om een ​​nieuwe bestelling te plaatsen. Wanneer je de betaalmethode selecteert, kunt je een creditcard toevoegen.

Zodra deze nieuwe creditcard is toegevoegd, wordt dit je favoriete betaalmethode, als je het selectievakje "Onthoud deze kaart voor mijn volgende bestellingen" aanvinkt. Vervolgens bewaart Zalando de coördinaten van de eerder gebruikte kaart, voor het geval je deze opnieuw wilt gebruiken.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.