Alternatief adres bestelling

Je kunt je bestelling op een ander adres dan het factuuradres laten bezorgen. Onder ‘mijn adresgegevens’ heb je de mogelijkheid om je factuuradres en afleveradres op te geven. Dit kun je te allen tijde aanpassen. Hierdoor heb je de vrijheid om bijvoorbeeld de ene keer je bestelling te laten bezorgen bij je thuis en de volgende keer op het kantoor. Als je je bestelling op kantoor laat afleveren, zorg er dan voor dat je het juiste adres met eventuele nummertoevoeging invult.

Let op: Na het definitief plaatsen van je bestelling kun je het afleveradres niet meer wijzigen. Ook onze klantenservice kan dit niet meer voor je doen.

Als je niet thuis was bij de eerste bezorgpoging, en de postbode heeft een notificatie voor je achtergelaten, dan kun je via de website van PostNL kiezen of je het pakket nogmaals wilt laten bezorgen, of dat je het pakket op wilt halen op een afleverlocatie.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.