faq | Mijn account | Creditcardgegevens verwijderen

Creditcardgegevens verwijderen

Wanneer je een betaalmethode selecteert of toevoegt, slaat Zalando deze op om je volgende aankopen te vergemakkelijken. Als je de coördinaten van een creditcard wilt wijzigen of als je deze niet langer bewaard wilt hebben, is dit mogelijk.

Creditcardgegevens niet bewaren

Om een ​​creditcard niet op de Zalando-website te bewaren, vink je het vakje "Onthoud deze kaart voor mijn volgende bestellingen" niet aan bij het betalingsproces. Als deze creditcard al is geregistreerd, kun je deze verwijderen. Volg de onderstaande stappen om het vooraf registreren van een betaalmethode te stoppen:

1- Ga naar de betalings-stap van een bestelling en klik op de opgeslagen creditcard

2- Klik op de pre-geregistreerde creditcard rechtsboven op het kruisje

3- Druk linksboven op de pagina op het logo van Zalando Je komt op de startpagina van zalando.nl en de gegevens van je creditcard worden van onze site verwijderd.

Werk de coördinaten van de gewenste creditcard bij

Je kunt ook een extra creditcard toevoegen en deze aangeven als je nieuwe favoriete betaalmethode. De methode om deze wijziging aan te brengen is om een ​​nieuwe bestelling te plaatsen. Wanneer je de betaalmethode selecteert, kunt je een creditcard toevoegen.

Zodra deze nieuwe creditcard is toegevoegd, wordt dit je favoriete betaalmethode, als je het selectievakje "Onthoud deze kaart voor mijn volgende bestellingen" aanvinkt. Vervolgens bewaart Zalando de coördinaten van de eerder gebruikte kaart, voor het geval je deze opnieuw wilt gebruiken.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met ons

We helpen je graag verder via chat. Het kan zijn dat de medewerker je in het Engels te woord staat.

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Wil jij 10% korting?*

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.