Hoe stuur ik een artikel retour?

Via de onderstaande opties kan je een artikel van Zalando aan ons terugsturen. Stuur je een Partner artikel terug? Volg dan dit proces.

  • Geef je retourzending kosteloos af bij een PostNL punt
  • Maak een afhaalopdracht met onze ophaalservice ZALANDO HAALT OP

Op het bijgeleverde retourformulier kan je de artikelen aankruisen die je terug gaat sturen. Dit formulier leg je samen met de artikelen in de doos en bovenop de doos plak je de ontvangen retoursticker. Zorg er wel voor dat de originele barcode van de doos wordt verwijderd.

Als (een deel van) je bestelling uit partnerartikelen bestaat, dan verzoeken wij deze in het aparte pakket waarin je ze hebt ontvangen ook weer terug te sturen direct naar de partner. De documenten die je nodig hebt, om dit te doen, vind je in het pakket zelf. Het online aanmelden hiervan is niet mogelijk.

Als je de overeenkomst herroept, betalen wij het aankoopbedrag (inclusief standaard verzendkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.