Voorwaarden retourneren

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 100 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels.

Als je op rekening hebt besteld en nog niet hebt betaald zijn dit 14 dagen.

Voor artikelen in de uitverkoop gelden dezelfde retour voorwaarden.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden je daarom aan de schoenen op zachte oppervlakken (bijv. tapijt) te passen en uit te proberen. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien je het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.

Er zijn een aantal artikelen waarbij wij je verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren.

  • Ondergoed
  • Badkleding
  • Piercings en oorringen
  • Koptelefoons, in-ear oordopjes

Mocht je geen Zalando doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retourdocument goed zichtbaar is.

Indien je een partner artikel wenst te retourneren, dien je deze direct aan de partner te retourneren. Bij partner retourzendingen is het vooraf aanmelden van je retour niet nodig!


Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.