Hoe stuur ik een artikel retour?

Via de onderstaande opties kan je een artikel van Zalando aan ons terug sturen. Stuur je een Partner artikel terug? Volg dan dit proces.

Op het bijgeleverde retourformulier kan je de artikelen aankruisen die je terug gaat sturen. Dit formulier leg je samen met de artikelen in de doos, en bovenop de doos plak je de ontvangen retoursticker. Zorg er wel voor dat de originele barcode van de doos wordt verwijderd:

Als (een deel van) je bestelling uit partnerartikelen bestaat, dan verzoeken wij deze in het aparte pakket waarin je ze ontvangen hebt ook weer terug te sturen direct naar de partner. De documenten die je nodig hebt om dit te doen vind je in het pakket zelf. Het online aanmelden hiervan is niet mogelijk.

Als je de overeenkomst herroept, betalen wij het aankoopbedrag (inclusief standaard verzendkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Op dit moment krijgen we een hoog aantal bestellingen en retourzendingen, daarom kan het iets langer duren dan normaal om je retourzending te registreren. Zodra wij jouw retourzending hebben geregistreerd, sturen wij je een bevestiging per e-mail. We doen er alles aan om de zaken te versnellen!

Neem contact met ons op: