Terugbetaling

Terugbetaling

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?
Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling.

We hebben geen retourinformatie over je laatste drie bestellingen. Houd je account in de gaten voor updates over retourzendingen van eerdere bestellingen.

De verwerking van een retourzending kan tot aan 10 dagen duren. Voor partner items is dit 14 dagen. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens. Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen* op je bankrekening verwachten. Voor betalingen met PayPal en creditcard kan dit tot aan maximaal 14 dagen* ** duren.

Heb je een partnerartikel retour gestuurd aan de partner? De retourzendingen en terugbetalingen van partnerartikelen kunnen soms iets langer onderweg zijn dan 14 dagen.

Heb je je bestelling (deels) betaald met tegoed van een cadeaubon, dan wordt het gebruikte tegoed teruggestort op je Zalando account zodra je retourzending is verwerkt. Dit tegoed vind je terug bij Mijn cadeaubonnen.

Bij retourzending van artikelen verzonden via Express levering worden de verzendkosten van €10,90 niet vergoed.

Mijn bestelling is geannuleerd maar al wel betaald, wat nu?

Is je bestelling geannuleerd, maar is het bedrag al wel afgeschreven van je rekening? Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. Het kan maximaal 5 werkdagen* duren voordat dit bedrag weer zichtbaar is op je rekening.

* Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.

**Indien je hebt betaald met creditcard is de terugbetaling te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Wat dacht je van 10% korting* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.