Filter1

Frugi
Catalogus

47 items weergegeven

Frugi voor een feestje in duurzame kinderkleding

Frugi maakt er een feestje van met de fijne collectie duurzame kinderkleding. Stampen door de plassen en boompje klimmen doen de kleintjes in waterdichte kleding gemaakt van gerecycled plastic. Er gaan zo een 36 flessen in een jasje. Puur biologisch katoen zorgt voor de tere kinderhuidjes, terwijl kakelbonte kleurstoffen de boel opfleuren zonder chemicaliën. Zo kan je zorgeloos genieten van de schattige kindersokken en vrolijke jasjes. Aanstaande moeders worden voorzien van mooie zwangerschapskleding en wanneer je borstvoeding geeft vind je ook wat je zoekt. Frugi maakt mode met een missie voor mama’s en kinderen.

Frugi kinderkleertjes in de vrolijkste kleuren van biologisch katoen

In de wereld van Frugi dansen de eenhoorns en lachen de haaien. Diertjes doen aan diepzee duiken en hertjes dartelen door de wei. Peuters en kleuters worden blij van de leukste prentenboekenprint. Jongens zwembroeken en meisjes badpakken staan vol watertaferelen. Tuinbroekjes en T-shirtjes stralen in stippen en streepjes. Ieder item vertelt een verhaaltje. Blije broekjes, zwierige jurkjes, kleine overhemdjes en lieve overgooiers worden allemaal met veel zorg en aandacht gemaakt. Het kleurrijke assortiment van Frugi maakt niet alleen blij, het draagt ook een beetje bij aan een betere wereld.

Borstvoeding essentials en mooie zwangerschapskleding

Frugi vindt overal inspiratie. In het bos zijn de wilde dieren, maar de kleine helden zijn niet bang. De kleurige kleren en vrolijke baby uitzetjes, rompertjes in stipjes en streepjes alles spreekt tot de verbeelding. Stijlvol en comfortabel je zwangerschap door doe je in truien en tunieken. Kruip weg in een lekker zacht vest. Alles van trappelzak tot pyjama past bij elkaar, dus leef je uit, want de prints en patronen laten zich onderling zo combineren. Spelen op het strand of voor het eerst een sneeuwpop maken, vier de zomer in lieve shorts en laat de winter maar komen met warme jasjes. Comfort en kleur in alle seizoen met de stijl van Frugi.