Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Collectie
  • Materiaal
  • Binnenvoering
31 artikelen
Pagina 1 van 1
Onze selectie golfschoenen laten je stevig op de grond staan zodat jij je kunt focussen op de perfecte slag. Alle modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan.

Er zijn steeds meer leuke golfschoenen voor dames te verkrijgen, en dat is natuurlijk geheel terecht. de eerste golfwedstrijd werd al in de 13de eeuw gespeeld en de sport mocht voor een lange tijd alleen door mannen beoefend worden. Toch, door de tientallen jaren heen, ontwikkelden ook de dames een interesse in de sport. Tegenwoordig is golf van veel vrouwen een echte passie, en dan zijn hippe golfschoenen voor dames natuurlijk een echte must. De eerste golfschoenen voor dames waren saai, eenvoudig en eigenlijk allemaal hetzelfde. Wij vinden dat fashionable vrouwen moeten kunnen kiezen voor moderne golfschoenen voor dames. Daarom is er nu een trendy assortiment met de leukste modellen in opvallende kleuren en details, voor de sportieve golfers.

"Sportieve golfschoenen voor dames met pit"

Een beetje pit heb je op de golfbaan natuurlijk wel nodig. Je loopt lange stukken op de baan, heuveltje op en heuveltje af, in een strijd om in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole te krijgen. Golfen is een sport waar je echt goede schoenen bij nodig hebt. De golfschoenen voor dames zitten op de eerste plaats zeer comfortabel, waardoor je gemakkelijk de langere afstanden aflegt. Daarnaast zijn er diverse golfschoenen voor dames ontwikkeld met een speciale zool, waardoor je een uitstekende grip op de soms gladde ondergrond hebt. Er zijn diverse merken die inmiddels aandacht besteden aan de golfsport voor vrouwen. Juist daardoor kun je nu de meest trendy golfschoenen voor dames vinden in de collectie; van eenvoudig bruin, grijs en zwart tot modern roze, blauw en groen. Pas jouw golfschoenen aan op je favoriete golf outfit en geniet dubbel van het spel als je een balletje gaat slaan!

Relevante pagina's