Catalogus van Happy Socks

Filter (1)
    Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Print
  • Materiaal
  • Levering
61 artikelen

Happy Socks

De tijd van saaie sokken is voorbij.

Show je persoonlijkheid met Happy Socks.

In de lente van 2008 startten twee Zweedse vrienden Happy Socks met één missie: het verspreiden van happiness door een alledaagse essential in een kleurrijke eyecatcher te veranderen. Immers: de tijd van saaie sokken is voorbij!

Of je nou naar je werk fietst op maandagochtend, naar een feestje gaat met een vriendin op vrijdagavond, of met je familie een wandeling in het bos gaat maken op zondag, sokken draag je in principe iedere dag, bij iedere gelegenheid. Waarom zou je van dit item dan niet een feestje op zich maken?

Voor iedere gelegenheid, mood en persoonlijkheid kies je Happy Socks Momenteel wordt Happy Socks in meer dan 70 landen - verdeeld over alle continenten –verkocht. Het merk staat naast kwaliteit en vakmanschap vooral voor het uitdrukken van creativiteit. Met deze creativiteit kun jij nu ook aan de slag, want een vrolijk paar Happy Socks fleurt iedere outfit op. Met prints die altijd volledig volgens de laatste trends zijn ,geef je je formele outfit voor naar kantoor een knipoog met een grafisch geprinte sok in je loafers. Je comfi jeans geef je een directe boost door de pijpen ietsje op te rollen en deze te combineren met een print die matcht bij jouw mood en sneakers. Over mood gesproken: met de aanstekelijk vrolijke prints van Happy Socks vrolijk je gegarandeerd ieders dag op: er is een model, print en stijl voor iedere gelegenheid, mindset en persoonlijkheid. Show jouw creativiteit en spread the happiness. Voor welke vrolijke variant Happy Socks ga jij?

Wij kunnen echt blij worden van een paar sokken. Zeker als ze van Happy Socks zijn. De prints en kleuren toveren in no time een glimlach op ons gezicht. En dat is best bijzonder voor iets ogenschijnlijk onbenulligs als een paar sokken. Ogenschijnlijk inderdaad, want eigenlijk zijn sokken items waar je een statement mee kunt maken. Zeker als daar het label van Happy Socks aan hangt. Dit coole Zweedse brand werd in 2008 opgericht door twee vrienden. Hun doel was vreugde te verspreiden door iets alledaags als sokken te veranderen in kleurige design pieces van hoge kwaliteit. En dat is gelukt: inmiddels wordt het merk in meer dan 70 landen verkocht. En ja: ook bij ons in de online shop...

"Happy Socks: altijd coole en vrolijke designs aan je voeten"

Het ene paar blije sokken is nog vrolijker dan het andere. Een heel team designers is dagelijks druk bezig met nieuwe dessins en kleurencombi's. Zelfs beroemdheden als Snoop Dogg en kunstfotograaf David Lachapelle hebben een aantal paar Happy Socks ontworpen. Er zijn sokken met kleurige stippen, in grafische zwart-wit patronen, in camou-print en met leuke kattenkopjes. Stuk voor stuk sokken waar je blij van wordt. Bovendien geven ze een basic outfit een enorme boost. Draag ze in sneakers en hippe bergschoenen, maar ook in je nette schoenen onder een serieus pak voor die vrolijke noot. Eigenlijk kunnen we geen reden bedenken waarom je niet elke dag een paar blije sokken mag dragen...

Relevante pagina's