Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
Duurzaamheid
Multipacks
840 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Hunkemöller innoveert collectie na collectie om de alledaagse vrouw te voorzien van de mooiste lingerie, badmode en sportkleding. Ook voor een heerlijke pyjama of badjas ben je bij Hunkemöller aan het juiste adres.

Hunkemöller is er voor iedere vrouw!

Bij Hunkemöller zit je altijd goed wanneer je lingerie zoekt met een goede mix tussen een smaakvolle uitdagende look en buitengewoon goed draaggemak. Er is door de designers gebruik gemaakt van de modernste technieken en materialen die verwerkt zijn in zeer goede pasvormen waardoor de kleding uitstekend om je lijf valt en je sterke punten nog eens extra benaderd worden.

Reken op Hunkemöller voor al je lingerie, badmode, slaapmode en sportkleding

Of je nu op zoek bent naar lingerie, badmode,relax-mode of sportkleding, al jaren zorgt Hunkemöller ervoor dat elk type vrouw zich geweldig voelt. Elke outfit begint bij lingerie, elk schoonheidsslaapje begint bij een pyjama en elke zonvakantie begint bij een bikini: dus hoe belangrijk is het voor vrouwen om zich goed en comfortabel te voelen in de basis? Heel belangrijk! Het is een welbekend probleem: het scoren van de juiste lingerie of badmode en dan vooral de BH. Alle vrouwen zijn uniek en elk lichaam verdient alleen het allerbeste. Zo wil je je niet alleen mooi voelen in je lingerie of badkleding, maar verwacht je ook de juiste ondersteuning en kwaliteit zodat je geen last krijgt aan je schouders, nek of rug. De perfecte match met jouw lingerie en badkleding valt of staat met pasvorm en kwaliteit van materialen. Hunkemöller heeft vier verschillende pasvormen waarvan er zeker één bij jouw lichaamstype aansluit. De meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang vertegenwoordigt de cupmaat voor je BH, sport BH en bikinitop. Ook qua looks bewijst Hunkemöller hoe goed zij comfort en trends weten te combineren. Sla je slag en kies je favoriete lingerie of badmode uit bij Hunkemöller.