Filter

Joggingbroeken

6,899 items weergegeven

Altijd in je joggingbroek

Dat de joggingbroek ooit in krijtstreep zou verschijnen, overstijgt de verwachtingen. De eerste gedachte bij een jogging- of trainingsbroek is waarschijnlijk de grijze jersey of de retro glanzende broek. De strepen zijn sportiever, dan die van een klassiek mannenpak. Maar dit maakt mode leuk. Dynamisch design dat speelt met de regels.

In joggingbroek naar je werk is de modieuste optie

Joggingbroek met taptoelopende broekspijpen met een korte omslag dragen de dames met pumps. In principe kan een T-shirt prima. Kies je voor een goed getailleerd zakelijk overhemd, dan laat je de hakken voor wat ze zijn en match je het met een paar veterschoenen of loafers. Ook voor heren zijn er smallere en strakkere modellen joggingbroek voor een moderne look.

De nieuwe broeken voor stijlvol ontspannen en een ontspannen werk stijl

De extra aandacht voor pasvorm, materiaal en details, neigen meer richting formele kleding dan naar sport. Denk hier bij aan doorgestikte plooien en bandplooi, aan satijnglans en fluweel of koordjes en ruches. Deze classy pantalons zijn dan ook niet bedoeld voor de gym of het sportveld. Wel zijn er voldoende losse joggingbroek, die perfect zijn voor een luie zondag op de bank of een beetje slenteren door de stad.