Filter1

Jordan
Catalogus

729 items weergegeven

Basketballiefhebbers hebben dit sportmerk jaren geleden in hun hart gesloten en dit bleek een blijvende liefde. De kenmerkende designs waren 30 jaar geleden bij het uitbrengen van de klassieke Air Jordan een doorslaand succes en deze schoen is inmiddels een geliefde klassieker in de basketbalwereld. Scoor de looks van misschien wel de beste basketballer aller tijden…

Basketbalschoenen van Jordan

Het begon allemaal met die ene basketschoen en sportschoenen vormen nog steeds een vast onderdeel van de uitgebreide collectie van dit sportmerk. Basketbalschoenen hebben een hoge schacht, om beter snelle draaibewegingen te kunnen maken en soepel af te kunnen zetten om jumpshots te wagen. De zool heeft een goede demping en biedt grip op een gladde zaalvloer. Naast deze kwalitatieve sportschoen vind je ook casual sneakers van dit label, perfect voor die laid-back look.

Sporten en scoren in stijl

Natuurlijk kun je met alleen schoenen het basketbalcourt niet betreden. Daarom vind je ook wijde basketbalshorts, shirts en sokken in de collectie. Ben je op zoek naar sportkleding voor een andere sport? Geen probleem, de collecties zitten vol sportbroeken en shirts die perfect zijn voor een hardlooprondje of een uurtje fitnessen in de sportschool!