Dames
Kinderen
Alle

Kleding online kopen van ecko unltd.

 • Maat
 • Merk
 • Prijs
 • Kleur
 • Mouwlengte
 • Materiaal
  3 artikelen
  |Sorteren op:

  Voel jij jezelf lekker, ontspannen en relaxt in kleding met een hiphopachtergrond als basis dan is ecko unltd. kleding zeker wat voor jou. Neergezet als 'Urban Lifestyle' en met haar roots in de graffiti is dit relatief jonge merk nog maar kort bekend bij het grotere publiek. Je bent dan ook behoorlijk trendsettend en springt in het oog met ecko unltd. kleding. Als je denkt dat je ecko unltd. kleding aandurft, lees dan vooral verder. Milecofsky, als grondlegger van deze streetwear, blijft zijn in eerste instantie simpel ogende ontwerpen doorontwikkelen. Geen collectie is hetzelfde, geen t-shirt staat jou als een ander; dit is je kans om je eigenheid te laten spreken! Milecofsky is ooit begonnen met, naar hij zelf zegt en zoals het verhaal gaat, zes t-shirts en een spuitbus. Dit nam al snel zijn vlucht en nu, zo'n kleine 20 jaar later is ecko unltd. kleding uitgegroeid tot een blijver op de fashionmarkt. En nu is het ook verkrijgbaar voor jou!

  "De beat van ecko unltd. kleding"

  Eigenlijk symboliseert de ecko unltd. kleding een complete levensstijl; non-conformistisch, easy going en een no nonsense-houding representeren de eigenschappen die ecko unltd. kleding hoog in het vaandel heeft staan. Dat blijkt ook uit het gegeven dat Milecofsky spreekt van een way of life en de hoeveelheid produkten die onder het label te verkrijgen zijn. Focussen we ons op ecko unltd. kleding dan is er ruime keuze uit allerlei kledingstukken. Van opvallende hoodies, relaxte t-shirts, bijpassende jeans tot aan toebehoren voor voeten en accessoires als hoeden en tassen. Zit daar al iets voor je tussen? Bekijk dan snel het verdere aanbod van ecko unltd. kleding!

  Kostenloze service

  Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

  Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

  Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.