Midden in het hart van de Franse Alpen vinden we de basis van de Eider kleding. Hier wordt al sinds 1962 de passie voor de bergsporten naar buiten gebracht. In dit atelier is een constante zoektocht bezig naar innovatie en een unieke stijl. Dat is ook wel te zien aan de Eider kleding. Het is moderne kleding van een hoogwaardige kwaliteit en goed uitgerust voor het gebruik. Bij Eider hebben ze een gedegen kennis van textiel en dat zie je terug in de Eider kleding, mooie combinaties van stoffen en stijlvolle kleuren geven de kledingstukken een bijzondere uitstraling. Tussen die hoge bergtoppen worden alle modellen van de Eider kleding bedacht en uitgewerkt.

Modieus en draagcomfort

Een vereiste van goede kleding is de ademende eigenschap. Er is niets vervelender dan wanneer je een prestatie aan het leveren bent, je gehinderd wordt door een zwetend lichaam. Juist als je lichaam zo hard werkt, moet je kleding goed kunnen ademen. Bij de Eider kleding wordt gebruik gemaakt van de meest technische weefsels, zodat je lichaam niet de temperatuur van zevenendertig graden overschrijdt. Dus of je nu gaat wandelen, hardlopen, skiën of bergbeklimmen, in alle gevallen biedt de Eider kleding een enorm draagcomfort. Dit is ook de reden dat men bij Eider voortdurend bezig is met onderzoek en ontwikkeling, samen met de experts. De missie van de makers van de Eider kleding is namelijk om te zorgen dat iedereen die outdoor activiteiten beoefend kan kiezen uit een ruim aanbod aan kleding, wat volledig aan de veeleisende behoeften voldoet en daarnaast ook nog eens modieus is. Dus wanneer jij of je kinderen graag kleding dragen die volledig aan jullie wensen tegemoet komt, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje bij de Eider kleding te nemen.

Je persoonlijke klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Wij helpen je graag bij al je vragen op ons gratis servicenummer 0800 020 11 38 of via een E-mail: service@zalando.nl.