Heren
Kinderen
Alle

Kleding online kopen van Tibi

  • Maat
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Lengte
  • Print
  • Collectie
  • Materiaal
29 artikelen
|Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Tibi kleding is een wereldwijd bekend kledingmerk welke is opgericht door Amy Smilovic. Amy is van jongs af aan bezig geweest met mode en het creëren van een eigen stijl. Als zij in 1997 met haar man naar Hong Kong vertrekt verwezenlijkt zij haar droom en lanceert haar eerste collectie t-shirts samen met Octavia Hyland. Door allerlei printprocessen te ontwikkelen in kleine textielbedrijven op Java ontstond er een unieke stijl met levendige kleuren welke al snel door de modewereld werd ontdekt. Zo is Tibi kleding binnen afzienbare tijd populair geworden over de hele wereld. In 2000 zijn Amy en haar man teruggegaan naar Soho, New York en hebben hier een studio geopend om Tibi kleding nog verder te ontwikkelen en te verfijnen tot een afwisselende kledingstijl.

Tibi kleding laat tegenstellingen zien in de verschillende stijlen

Het label wil ook vooral laten zien dat de vrouw kan stralen in verschillende creaties. Zo ontwerpt men een look met felle kleuren naast een look met wat rustigere kleuren. Of het laat een wat verfijnde stijl zien tegenover een stoere stijl. Het wil deze stijlen laten floreren met luxe materialen zoals je ziet in de Tibi cocktailjurken die gemaakt zijn van 100% zijde. Met een opvallende print of zonder print, je ziet direct dat het een jurk is met een prima pasvorm. De tops die het label heeft ontworpen kunnen gemaakt zijn van 100% polyester. Met abstracte lijnen en rustige kleuren is het een ontwerp die kenmerkend is voor de tegenstelling. Naast de chique galajurk is er de top die tijdens een dag aan het strand gedragen kan worden. Tibi kleding heeft ook pantalons die gemaakt zijn van 100% zijde. Het aangename gevoel bij het dragen van deze pantalon geeft je als vrouw een gevoel van zelfvertrouwen. Je weet dat je een stijl hebt die origineel en uniek is. Maar ook de pantalons gemaakt van wol en polyester bewijzen dat Tibi kleding waarde hecht aan de kwaliteit van het materiaal. Wil je dus fleurig of neutraal of wil je chique of alledaags? Tibi kleding kan met contrasten laten zien dat het voor iedere gelegenheid een passende outfit heeft.

Gratis service

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.