Filter1

Lindex
Catalogus

1,205 items weergegeven

Lindex brengt een speels karakter met klasse in je garderobe

Met kleding van Lindex kies je voor een look vol comfort en luxe. Dit Zweedse label weet voor een speelse uitstraling te zorgen, zonder klasse uit het oog te verliezen. En die combinatie laat jou elke dag stralen. Van tijdloze basics tot juist opvallende statement pieces – je hebt veel om uit te kiezen bij dit label. En juist die afwisseling houdt je look spannend. Wees niet bang om jezelf te laten zien, maar ken tegelijkertijd je klassiekers. Zo vind je de gouden balans. Ook voor kids kun je bij Lindex terecht. Want waar het label begon met de designs van kleding voor volwassenen, is de collectie inmiddels uitgebreid naar de kleinste maatjes. In alle items komt dat opvallende, avontuurlijke karakter naar voren.

Ultieme elegantie zorgt voor een look vol zelfvertrouwen

Het doel van Lindex? Zorgen dat jij je op je best voelt. De designs zijn easy-to-wear, maar niet onopvallend. Het zit ‘m in die elegante designkeuzes die jou laten shinen, zoals het gebruik van hoogwaardige materialen. Een moderne uitstraling staat voorop bij de kleding van Lindex. Zo ben je er zeker van dat je meegaat met de tijd. En een vooruitstrevende look zorgt voor een uitstraling vol zelfvertrouwen. Elke dag weer. Het label heeft elegantie ook hoog in het vaandel staan. Zo zet jij altijd weer de beste versie van jezelf neer. Dat zie je terug in de perfecte fits, die je lichaam complimenteren. Ook het kleurgebruik in de designs is steevast sierlijk.

Vrolijke kleding voor de kleintjes om in te stralen

Ook voor baby’s en kinderen vind je een uitgebreide Lindex collectie bij Zalando. Vrolijke prints en frisse kleuren voeren de boventoon. Zo sluiten de kledingstukken voor de kleintjes helemaal aan op een dag gevuld met avontuur, speeltijd en plezier. Maak van elke dag een feestje! Want outfits voor kids hoeven allesbehalve saai te zijn. Of het nu gaat om een pyjama of een warm jasje om in naar buiten te gaan, de speelse looks komen in alle items terug. Ook aan het draagcomfort wordt aandacht besteed. De stoffen zijn heerlijk zacht en ademend voor de huid, wat het tevens een feest maakt om de items te dragen. Maak het leven vrolijker met Lindex!