Lulu Guinness

Lulu Guinness tassen en accessoires toveren een onvermijdelijke glimlach van Londen tot Tokyo. Lulu ontleent haar levensmotto aan de beroemde ontwerpster Elsa Schiaparelli, namelijk “durf anders te zijn”. De licht surrealistische benadering van mode uit zich in briljante ontwerpen vol liefde en levenslust.

Lulu Guinness is liefde en lol in meesterlijke mode-accessoires

Hoe sprankelend en stijlvol mode met een knipoog kan zijn, laat Lulu Guinness al decennia lang zien met de mooiste, leukste en meest verassende tassen, manden en portemonnees. Haar speelse gevoel voor humor wordt gecombineerd met gestroomlijnd design, steeds in een perfecte uitvoering. Referenties naar traditionele Engelse beelden, zoals de knalrode bussen en telefooncellen maken dit ook een echt Londen, merk. Lulu is een feest, met cartoonachtige katten en knallende harten. Iconisch zijn de rode lippen, van Lulu zelf, en van de tassen, telefoonhoesjes en als prints te vinden op sjaals en stoffen van toilettassen.

Luid lachend met Lulu

Lulu Guinness ontwerpen zijn zo uitzonderlijk, dat deze niet alleen de weg vinden naar menig modeminnend hart en kakelbonte kast, maar zelfs een permanente plek hebben in het Victoria&Albert museum. De prachtige handtassen van Lulu Guinness hebben een klassiek chique uitstraling, door de elegante vorm, de mooie kwaliteit leer en de verfijnde afwerking, bezegeld met een gouden kus. Dit unieke oog voor detail zorgt ook voor vrolijke verrassingen, in het gebruik van geprinte voeringstoffen en illustratieve accenten. Draag Lulu Guinness zoals je wilt. Een simpele outfit in zwart, wit en denim fleurt op met een knalrode laktas. Een kleurig casual geheel, in een verzameling van bonte prints, is pas compleet met een vrolijke shopper. De Lulu Guinness clutches zijn een absolute eyecatcher bij een vintagestijl cocktailjurk of stijlvol broekpak. De telefoonhoesjes zijn een perfect kleinood voor een dagelijkse dosis Lulu. Hier word je zo blij van.