Malaikaraiss

Malaikaraiss is een geraffineerd casual merk met hedendaagse ready-to-wear kleding en accessoires. Het merk opereert vanuit Berlijn en heeft een fijne urban look met een duidelijk en sprekend kleurenpalet. Zachte huidkleurige tinten zijn in perfecte balans met het rood van klaprozen.

Meisjesachtige mode met een scherp randje bij Malaikaraiss

Malaikaraiss laat niet alleen zien, maar ook horen welk vrouwbeeld er wordt nagestreefd, met namen als Serenity, GirlPower en Rebel. De kleding is krachtig en positief, maar ook vrouwelijk en verfijnd. Voor de keuze van je schoenen kun je dit gerust doorvoeren. Neem een knalrode satijnen pump of kies voor nude en roze tinten, met een lak of metallic glans. Zomerse maxi-jurken van Malaikaraiss in zachtroze met rode accenten, crèmekleurige plisséjurken, shorts en tops met een subtiele streep maken een harmonieuze collectie. Ook voor een klassieke zwarte cocktailjurk of een trendy with T-shirt kun je hier terecht. De silhouetten zijn gebaseerd op thema’s als strand en zeemeerminnen. Je ziet jezelf dan ook makkelijk op het strand of flanerend langs de boulevard in een creatie van Malaikaraiss, met sandalen, strohoed en zonnebril.

Zacht en elegant, sterk en chic

Malaikaraiss heeft ook een mooie schatkist vol originele sierraden. In recente seizoenen wordt er meer plaats ingeruimd voor high-end accessoires, fragiel en gedetailleerd. Kettingen, oorbellen en armbanden met hangers variëren van symbolische hartjes tot vrolijke ijsjes, diertjes en stijlvolle, nerdy StarWars-figuurtjes. Super om cadeau te geven, maar misschien nog leuker om je eigen hals. Of allebei.