Max Mara

Max Mara De Max Mara collectie is een ode aan de vrouw met een draagbare, dynamische stijl, chique en met een vleugje glamour. De zonnebrillen zijn daar geen uitzondering op. De moderne vrouw maakt haar geraffineerde look tenslotte af met de juiste accessoires.

Maak je look af met de zonnebrillen van Max Mara

De zon straalt sterker dan ooit, en dat vraagt om de juiste bescherming van je ogen. De zonnebrillen van Max Mara hebben hoogwaardige glazen met een goede uv-filter. Het merk heeft naast kwaliteit een voorliefde voor stijltradities, een internationale allure en luxe materialen. Dit zie je terug in de modellen en uitvoering van de zonnebrillen. Naast tijdloze kleuren als zwart en bruin, en klassieke patronen als schildpad, heeft de nieuwe collectie van Max Mara zeker geïnnoveerd. Brede frames bepalen het beeld en zijn uitgevoerd in wit met goud en zijn innovatief, elegant en modern.

Variatie en verfijnde frames met maximale UV bescherming

De ronde en ovale glazen zijn bij Max Mara gevat in glooiende, slanke metalen frames en omlijsten je ogen met een modern, intelligent design. Een ander in het oog springend model van dit moment, is de vlinder -vormige zonnebril, die een beetje doet denken aan Franse Rivièra in de jaren zestig. De uiteindes van het frame, boven de glazen, lopen schuin door en vallen ruim boven je wenkbrauw. Het geeft je een wat eigenwijze look. Voer je dit door voor een dag op het strand, denk dan aan vintage stijl swimwear, zoals een bikini met hoge taille of een badpak met pijpjes. Grote strohoed op en klaar.