Melissa Odabash

Ieder seizoen vernoemt Melissa Odabash de stijlen in haar collectie badkleding naar idyllische bestemmingen op tropische eilanden. In haar luxe badpakken en strandkleding is het dan ook onmogelijk om niet meteen weg te dromen van lange, luie vakanties naar verre oorden.

Droom weg van Thailand tot Ibiza met Melissa Odabash bikini´s, badpakken en beachwear

Melissa Odabash bikinibroekjes zijn niet te hoog uitgesneden en de bikinitops geven het bovenwerk een fijne boost. Bikini’s met bovenstukken in trianglevorm zijn perfect voor de meer bescheiden vormen. Badpakken krijgen een spannend randje met een kleine decolleté. Etnische prints en oosterse borduurwerken geven stijl en kleur aan de prachtige, licht en luchtige kaftans, broekpakken tunieken. Het kleurenpalet van Melissa Odabash is ingetogen, met frisse wit en helderblauwe combinaties, prachtige pastelroze en sexy zwart. Kies er een goede zonnebril bij uit, en draag er een mooie sandalen bij met franjes, kraaltjes en kleur.

Melissa Odabash, badkleding met glamour en een groot hart

Als voormalig badpakmodel weet Melissa Odabash als geen ander hoe en waarmee je zo mooi mogelijk voor de dag komt. Tijdloze silhouetten en innovatieve materialen passen zich aan de verschillende lichaamstypes aan. Maar haar liefde en respect voor de vrouwelijke vorm gaat veel verder dan dat. Zo hielp ze speciale badpakken ontwerpen voor vrouwen die behandeld zijn voor borstkanker. Stel je ideale strand- en vakantieoutfit samen met de strand- en badkleding van Melissa Odabash en weet dat het goed zit.