Heren
Kinderen

Catalogus van Mikoh

Filter (1)
    Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Prijs
  • Kleur
  • Taillehoogte
  • Korting
  • Levering
28 artikelen
Pagina 1 van 1

Mikoh

Mikoh viert de vibes van strand en surf, van de vrije natuur en supersexy design in collecties verleidelijke badkleding. Voel je ook vrij om je innerlijke meermin te verwennen en ga te water, gekleed in geraffineerde badpakken en bikini´s.

Sensuele en sterke vrouwen dragen Mikoh badkleding

De sensuele silhouetten van de Mikoh badkleding zijn een groot lijnen spel. Van strak macramé in geknoopte bovenstukjes van bikini´s tot de spannende vlakverdeling van een badpak met lange mouwen, alles vloeit. Sierlijke bandjes geven een speelse draai aan eenvoudige vormen. Naast effen opties in zwart, knalroze of een diepe bordeaux is er ook oog voor prints. Energieke Hawaiibloemen en bladen geven een extra exotisch vakantiegevoel. Door meerdere modellen te bieden voor boven en onder, in dezelfde materialen en kleuren, kun je bij Mikoh heerlijk mixen en matchen voor je eigen sets. Voel je vrij om ook buiten de exact passende opties je stijl te verkennen.

Stijlvol op het strand en verder, met de dynamische badmode van Mikoh

Het strandleven werd de zussen Oleema en Kalani Miller met de paplepel ingegoten, met een jeugd in Orange County. Het dynamische duo achter dit merk gaat dan ook voluit met energie, levenslust en fashion flair. De uitgesproken Mikoh stijl vraagt om een flinke dosis ´hier ben ik´. De Mikoh vrouw omarmt de wereld, maar is vooral zichzelf, waar ze ook is. Diepe decolletés in badpakken, strategisch uitgesneden bikinibroekjes en latexachtige materialen zetten een sterk beeld neer voor een sterke vrouw. Vooral dit laatste stijlelement geeft iets extra´s. Je draagt matte zwarte badpakken als deze na het strand door naar een club, met een strakke jeans of mooie pantalon erover. Stel je vakantiechecklist op en zetMikoh met stip op een.