De modieuze en luxe schoenen van het merk Miss KG zijn onderdeel van het wereldwijde bekende schoenenlabel: Kurt Geiger. Miss KG is een van de succesvolste merken van het concern. Het succesverhaal van Kurt Geiger begon toen de gelijknamige Oostenrijker en oprichter in 1963 de eerste schoenenwinkel in Londen opende. Van daaruit breidde Kurt zijn verkooppunten uit. Zo kunnen zijn schoenen nu ook in bekende warenhuizen zoals Harrods en Selfridges worden gekocht. Inmiddels zijn er over de hele wereld 65 winkels, waarvan het overgrote deel in Groot-Brittannië is gevestigd. De Britten zijn namelijk dol op de schoenen van Kurt Geiger, waaronder Miss KG. Behalve voor schoenen kun je bij Kurt Geiger ook terecht voor accessoires.

Miss KG: vrouwelijk en opvallend

Wil je je op en top vrouw voelen dan zit er zeker wat voor je bij in de collectie van Miss KG. Kies bijvoorbeeld voor een paar pumps met hoge hakken en een spannende print. Of neem pikzwarte exemplaren met natuurlijk weer die hoge hak. Vraagt de gelegenheid om een comfortabelere hak, ook die heeft Miss KG in de collectie. Zo kun je bijvoorbeeld een van de ballerina's dragen, die net een tikkeltje anders zijn. Ook kun je voor een hakhoogte ertussenin gaan en bijvoorbeeld hippe veterlaarsjes aantrekken. In ieder geval biedt Miss KG zoveel keus dat er voor ieder feest, bezoek of gelegenheid wel het juiste paar aanwezig is. Of je nu gaat voor ultra-hip of iets klassiekers; Miss KG heeft een flink aanbod aan verschillende kleuren, modellen en prints. Daarbij kun je misschien ook eens kijken of je bij je nieuwe paar schoenen van Miss KG nog een bijpassende tas kunt aanschaffen. Het merk biedt in ieder geval genoeg mogelijkheden om te combineren.

Kostenloze service

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38